9 Nisan 2008

Gerekirse küfür de ederim!

Siqtir.com bir mim dalgası başlatmış, oradan pek muhterem değerli blogger sayın Deli Profesör hocamıza uğramış bu dalga, oradan da bana gelmiş. Sorulara geçeyim, sorular eşliğinde kendime bir iki konu bulayım, soruların kısa cevaplarını uzattıkça uzatayım. İnişe geçiyorum.

-Dünyada en nefret ettiğin , hay a… dediğin, içinden hergün sövdüğün şeyler nedir?

Sevgili kankalarına hergün küfrederim ben!
Yaa beklemiyodunuz di mi? Aslında sol paçasındaki fermuarı koptuğu için bol kalan paça kısmı sürekli ayağımın altına giren eşofmanıma da çok küfrettim son günlerde. Her gün en az bir kez hay amuğagoyyim... demişimdim ben bu paçaya ama sevgili kankalarına belirli periyodlarda daha sık demişimdir. Demiş inc.
Sevgili kankaları ikiye ayrılır; hemcinsiniz olanlar ve olmayanlar, hemcinsiniz olmayan sevgili kankaları genellikle sevgilinizin hemcinsidir. Durum böyle ise fazla korkmanın lüzumu yoktur, iyi geçinirsiniz sorun kalmaz. Bayan olanlardan bazıları çok çaçaron olur, canından çok sevdiği kankasına daha hayırlı bir kısmet bulup(bulduğu hayırlı kısmet de genellikle diğer kankalarından biridir, kanka olmayı çok sever bunlar) sizi baltalayabilirler.
Hemcinsiniz sevgili kankaları ise başa gelebilecek en kötüsüdür. Hiç haz'etmem ben bunlardan, aklıma geldikçe küfrederim ben bunlara. Çok kızarsam direkt şahsa, mutlu bir günümdeysem alayına birden küfrederim.
Bu duygusal, içten pazarlıklı lavuklar hep üçüncü kişi olarak yanınızda bulunmaya çalışırlar, lan sigigit ne dolaşıyon yanımızda amuğagodumn! Bunlarla iyi geçinirsin cesaret alırlar daha fazla kızdırırlar sizi, yanınızda iyice laubali olurlar sevgilinizle, elleri kolları rahat durmaz. Kötü geçirirsin baltalarlar, aranızı açarlar("kötü geçirirsin"de herhangi bir yazım hatası yoktur, "baltalarlar" mecazidir). Düşününce sevilecek hiçbir tarafları yoktur, sizden önce de sevgilinizin yanında bulunmuşlardır, hatta puştluğuna hep sizin olmadığınız maziden muhabbet açarlar ki öyle mal gibi kalasınız bir kenarda. Ve bilirsiniz ki en az sizin kadar, bazen de sizden daha fazla ilgilidirler sevgilinizle. Sevgiliniz de en az size olduğu kadar ilgisine ilgiyle karşılık vermektedir. Ağlanılacak omuza sahiptir hep bu dümbükler. İstemediğinizi belirtseniz olmaz, özellikle bayan kişiler çok düşkündürler bu yavuşak takımına, size karşı savunmaktan çekinmezler. Bunlar hep kendine güveni olmayan, istediğini söyleyemeyen, içinde fırtınalar kopan dingillerdir. Yıllar önce gözüne kestirdiğini yeme çabasına girmiş, o işlerin adamı/kadını olmadıklarını anlayınca kanka sıfatıyla sürekli karşı cinsle irtibatta olmayı benimsemişlerdir. Dikkat edin, asla bir okey takımı oluşturamazsınız bu itoğluit yanınızdayken, hep tek başınadır bu modeller.
Ben olmam hiç bir kızın kankası, niye olayım ki. Arkadaş olurum, sürekli görüştüğün için yakından tanırım o başka. Ama kankası olmam. Çok adice bir şeydir böyle kanka olmak, hormonlarını zaptedebildiğini söylemektesindir bu konumdayken, bunu söylemek de Shaolin rahibi olduğunu söylemek gibi bir şeydir. Sevdicek de farkındadır bu durumun ama işine geldiği için umursamaz. Sinsi pezevenkler! Döveceksin bunları! Ağızlarında odun kıracaksın bunların!
Dipnot: Sevdiceğim boşuna işkillenmesin, ipuçlarını takip ettiğinde farkedecektir ki aramızda böyle küfredeceğim bir kanka zaten yok. Ben genele konuştum, gözlemlerimi belirttim, tecrübelerimden yola çıktım. Kendime göre küfredilecek insan modellerinin en ileri gelenine kaydırdım. Kaydırmam da lazımdı, mimin konsepti bu. Yapacak bir şey yok.

-Bu blog dünyasında sevmediğin, bu dallama da olmasa.. dediğin , hakkında kötü şeyler düşündüğün insan var mıdır? { ismi lazım değil. evet veya hayır.}
Aslında öyle çok tiksindiğim bir zat yok ortalarda, ee tiksinmek için bir neden de yok. Ancak bazı insanları görüp de tasvip etmediğim, "bu da pek bir dallamaymış" dediğim görülmüştür bu diyarlarda. Onun da blog dünyasıyla çok alakası yok. Seveceğim insan vardır, sevmeyeceğim insan vardır, vayyy ökküüzz vaayyyy... diyeceğim insan vardır.

-Çok küfür eder misin? Yeri geldiğinde Fak Diz Layf! diyebilir misin, yoksa hepimizz kardeşiz.. bu kavga ne diye.. mi?
Amuğabilegorum. Mesela üst satırları yazarken monitöre konmaya çalışan bir sivrisineği muhteşem reflekslerim sayesinde yakaladım, elimi açıp iki parmağım arasında ezilmiş sineğe baktım ve "daha yaz gelmedi rroossppuuu çocuğğğuee!" dedim. Kurmuyorum gerçekten az önce oldu bu.

-Küfürlü bir blog gördüğünde ne yaparsın?Koş Kızz X , Küfür etmiş mi dersin ? Girmeye devam eder misin yoksa annene mi söylersin ?
Küfürlü blog küfürsüz blog diye ayırt etmem ben. Blog blogdur, güzel blog vardır, skindirik blog vardır benim için.
Bu soruları nasıl buldun ? Bu ne a.. ? Çok mu gereksiz.. tamam sus lan.
Gerekli soru gereksiz soru yoktur benim için... hehehehe. Küfürlü blog gördüğünde ne yaparsın... sorusu biraz zorlama olmuş sanki, ama kalanlar iyi yani. Ben bunları zaten günün birinde anlatacaktım, sorular vesile oldu, işimi kolaylaştırdı. Teşekkür ederim... etmem, konsepte aykırı hadisiie!! See ya.
Niyet ettim niyet eyledim bu mimi Ruh Öküzü(az önce buldum güzel),Zehirli Örümcek ve Ters Meditasyon'a göndermeye.

Cevval diyor ki:

Küfür sana edilmedikçe tepki verme!
Küfür sana edilirse şiddetli tepki ver!
Kimsenin sevgilisiyle kanka olma, küfür yersin!

7 ötmük:

Zeugma dedi ki...

Küfretmek için gereken çok şey var be Cevval cidden :( Ne yaparsan yap illa çıkıyor bişi..
Kanka denilenler sevdiceğinle senin arana ne hakla,hangi sıfatla giriyor ya?İşin içinde az da olsa kıskançlık vardır derim ben.Gerçi seninki etkilenecek birine pek benzemiyor ama,nedimeleri az da olsa tırstırmış seni:DD Demek ki potansiyel sezdin sen yine de..
Bana kalırsa kızdın mı bağırıp çağıracak,döktüreceksin fazla ileri gitmeden..
Başbakanımız bile Mersinli çiftçiye kızınca anasıyla birlikte orayı terketmesini söylemedi mi:DD İşte böyle kibar küfredeceksin :)Psikolojik bir rahatlama getirdiği kesin.Yoksa insan sinirinden resmen BOOOMM diye patlar ya..
Bu arada fazla bekletmeden yazmışsın,teşekkürler :))

Adsız dedi ki...

Cevval,teşekür ederim niyetini banada yönlendirdiğin için.

Yanlız ben kanka manka anlamam basarım küfürü.Kanka değil zati bunlar KanMa!

Kanka ayağı göt ayağı.

Neyse bakalım ne yazıceğiz mim ilen ilgili!

Fatih Dayan dedi ki...

Harbiden çok gerekli bir konuya parmak basmışsın. (Benim öyle bir sorunum yok ama), aması var işte, [rahat rahat sıyırabileceğimi düşünüyorum]bu aqnun evladı kanki ibnelerine ben de kılım. Harbi harbi en kıl olduğum tiplemelerdir pipili olanları. Bi arkadaşımın arkadaşının arkadaşının kız arkadaşının pipili kankileri varmış diye duydum. Onları hadım edip baldıza dönüştürdüm. Böyle işte be cevvalim. Öyle bir durum olursa (olmaz da hani olverirse diye) yok yok olmaz. Kısaca kırılacak kanki kafası varsa bana haber ver yer belirt ben oraya jumparım, senden de aynı kıyağı beklerim. Kim vurduya gitsin götoşlar. Yorumunuzu Yayımlayın, yayımladım. Evet. İşte tam orası.

iltiriş dedi ki...

küfür çok kötü bir şeydir etmeyin yaaa

ya cevval muziplik yapalım dedik ama olmadı ne iştir anlamadık goggle sorduk

cevval portakal bloguna ne iş yapar diye baktı 3k manyağı

karşıma deli prof çıkıyor

iltiriş dedi ki...

şimdi de mimi yoyumlayayım

"Küfür sana edilmedikçe tepki verme!
Küfür sana edilirse şiddetli tepki ver!
Kimsenin sevgilisiyle kanka olma, küfür yersin!"

son zamanlarda mim olgusu içinde yazmış olmak için değilde düşüncesini bu vesileyle ifade eden ilk mim yazısı neredeyse

özlü sözlere gelince

valla ben her türlü küfürden rahatsızım kime edilirse edilsin iyi bir söz değil küfür

bir başkasının sevgiliyle kanka olunma durumu ise

bu yaratılışa ters bi kere kim ne derse desin yanyana durmaz asla o iki cins hele ayrı cinsler kanka hiç olamaz olduk sanırlar

haydi yap yapabilirsen kankanla bir gece kaçamak yapamazsın ki
abes kaçar

hem ben evliyim bırak bi kızla kanka olmayı merhaba demeye bile korkuyorum hanım yoksa keser bizi

Cevval Portakal: dedi ki...

@Kasımpatı, yok vallahi onunla alakası yok. O da öyle dedi, "bana laf etmişsin sanki..." dedi ama yok ben cidden ondan bağımsız gözlemlerim üzerine yazdım.
Bu ülkede herkes süpersonik başbakanımızı örnek alsa hiç sorun çıkmayacak halbuki, ne güzel herşeyi kestirmeden çözüyor adam.

@zehirli, "kanka ayağı göt ayağı" dedin ya, o vakit milletimle gurur duydum. Mesela benim burada kafa yorup 4 paragrafta açıkladığım durumu 4 kelime ile en anlaşılır biçimde ne güzel isimlendirmişler. O kadar yazdım bu vecize cidden aklıma gelmemişti. Zekasını pek doğru yerlere yönlendiremese de cidden çok zeki bir toplumuz, ciddiyim iğneleme filan yok, kesinlikle öyle olduğuna inanıyorum.

@fatih, bu yazıya yapacağın yorumu çok merak ediyordum. Katliyamın yaklaştığını sezmiştim. Baldıza dönüştürmek de bir katliyam biçimi bence.
Aslında böyle bir örgüt kurmalıyız, fight club ayarında, böyle 100 kişilik teşkilat olduğumuzu düşün. Kahveden kalkıp kamyonla adam dövmeye gidenler gibi değil ama, biz çok organize çalışıcaz. İleri zeka ürünü planlarla hareket edicez. Üyelik ve kıdem sistemi oluşturucaz...

@3k, mimin cevapları kısa ve öz gerekiyordu, kısa ve öz de pek bana uymadı, ben de araya bir konu sıkıştırıverdi. Çok da iyi yapmışım yoksa kuru kalacaktı yazı. Tadsız olacaktı.
Abi senin başın tamamen bağlanmış şöyle bir konu üzerine yorum yapman bile hata bence. Aman dikkat, titiz davranmalı. :)

Adsız dedi ki...

Küfretmek için en baba sebeblerdin biridir bu...
Sonuç itibariyle sevgilinle yaptığın her seyi bi baska hemcinsinin de yapması insana koyan ve her daim küfürü gerektiren bi davranış biçimidir.
velhasıl sizin sevgiliniz ile yaptığınız en basitinden bi kolunuzu omuzuna atma hadisesini bi baskasının yapması o kolunu alırım ..... demenize sebebiyet verir.
mesela bi erkeğin fıtratında vardır bunlar yani mahrem yerlerin fazla fiziksel teması ile karşındakinin kız olduğunu anlarsın... bunlar tabi çaktırmadan işi götürme hevesinde.Halk arasında da yaygın olan kanka ayağı g.. ayağı kavramı bu ibneler için az bile...